slideshow1 slideshow2

Nieuws

Een machinefabriek en constructie bedrijf welke gespecialiseerd
is in het maken van maatwerk.
 
Welkom bij Van Nobelen Delft BV
Van Nobelen Delft BV is een machinefabriek en constructie bedrijf gespecialiseerd in het maken van constructiewerk en machinewerk. De werkzaamheden die uitgevoerd worden variëren van maatwerk tot enkel stuks en kleine series. Hierbij kunt u denken aan het snijden, knippen, zetten, lassen en walsen van platen in aluminium, RVS en staal. Van een bestaande tekening of een door ons vervaardigde tekening. Om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u op onze website ons foto boek bekijken.
 
Met ons team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn wij in staat om u van offerte tot oplevering van dienst te kunnen zijn. Graag denken wij met u mee bij het ontwikkelen van een staalconstructie. Mede door onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij breed en flexibel inzetbaar.
 
Van Nobelen Delft BV beschikt over een geoutilleerde werkplaats in Delft waar wij binnen korte periode op een efficiënt manier producten kunnen ontwikkelen. Kenmerkend hierbij is de creatieve wijze waarmee wij op de wensen van de klant inspelen.
 
Via deze weg willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf en onze dienstverlening. Heeft u interesse of vragen? Neem u dan contact met ons op.
Referenties
Project 1
Project 1
Een machinefabriek en constructie bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van maatwerk voor enke...

Nieuws

Een machinefabriek en constructie bedrijf welke gespecialiseerd
is in het maken van maatwerk.
 
Van Nobelen B.V.
Ampéreweg 4
2627 BG Delft
Tel.: 015 - 2624063
Fax.: 015 - 2615676

metaaluni